Orbit From Home: 10 leermiddelen van SketchUp voor thuis

Aan de SketchUp-community: Ons hart gaat uit naar iedereen die betrokken is bij COVID-19. We hebben allemaal aanpassingen moeten doen om onze omgeving veilig te houden, en SketchUp is er nog steeds voor jou terwijl je thuis bent en je jezelf aanpast. SketchUp heeft hierom speciaal een top 10 van leermiddelen samengesteld die je kunt gebruiken terwijl je Orbit vanuit huis (#OrbitFromHome).

SketchUp Orbit From Home

De 10 leermiddelen van SketchUp

Bekijk de tien leermiddelen van SketchUp om te profiteren van de tijd die wordt besteed aan social distancing:

  1. Leer de SketchUp basisprincipes met deze zelfgeleide cursus. Herinnering: het is gratis en ondertiteld in meer dan 100 talen!
  2. Meer ervaren met SketchUp? Duik in de Skill Builder video playlists en polijst je vaardigheden.
  3. Ontdek SketchUp’s Podcast, SketchUp Talk! Een prima metgezel om weg te luisteren terwijl je in een baan om de SketchUp assen draait.
  4. Nog steeds krap in de tijd tijdens het werken vanuit huis? In minder dan 60 seconden ontdek je met de Quick Wins krachtige skills. đź’Ş
  5. Benieuwd hoe andere professionals SketchUp gebruiken? Leer van de beste en slimste in deze gebruikerscases.
  6. Bekijk het allemaal live! Stem af op SketchUp’s live model challenges – elke vrijdag om 12 uur Mountain Time (20:00 onze tijd). Heb je geen tijd om het live te volgen? Bekijk dan de opnames
  7. Probeer enkele van de andere producten die u met een SketchUp Pro Subscription kunt gebruiken! Spendeer wat tijd met het leren van LayOut, het delen van projecten met Trimble Connect, online modelleren met SketchUp for Web, of ontdek de SketchUp Viewer voor je mobiele apparaat!
  8. Op zoek naar nieuwe manieren om je workflow aan te passen? Ontdek de Extension Inspections om de juiste plugin voor je te vinden.
  9. Wordt je moe van het aankleden om nergens heen te gaan? Herstel je gevoel voor stijl door te leren hoe je eigen 2D-component kunt maken (en personaliseren)!
  10. *BONUS!* Deel hoe je de komende weken geïnspireerd blijft door je ontwerpen te taggen met #OrbitFromHome voor een kans om op SketchUp’s sociale kanalen te verschijnen!

Of je nu je vrije tijd gebruikt om effectiever en efficiënter te worden met SketchUp, workflow tips krijgt van andere SketchUp gebruikers, of dat je in deze tijden vertrouwt op je liefde voor design; blijf gezond en veel SketchUp plezier!